Lieke III, KOW prinses 2018

Zondag 28 januari was de grote dag van het oëtkômme van onze nieuwe KOW hoogheid, Prinses Lieke III (Jacobs). Tijdens een prachtig spektakel met als thema Piraat, werd Lieke gepresenteerd aan alle kleine en grote Belhamels. Haar grote geheim mocht ze eindelijk delen met iedereen.


Een droom die uitgekomen is: één jaar de vastelaovend beleven als Hoogheid van KOW. Het motto van dit jaar “Laef en Belaef ut” past haar dan ook perfect!

Lieke zit in groep 7 van BS Kom.mijn in Belfeld. Ze is de oudste dochter uit het gezin Jacobs. Samen met pap Dennis, mam Bianca, zusje Sanne en kleine viervoeter Teun woont ze op de Soersbeekweg waar het altijd een drukke en gezellige boel is! Lieke is erg creatief en vult haar vrije tijd met knutselen en tekenen. Maar ze is niet alleen met haar handen actief, ze is ook een fanatiek hockeyster bij THC in een heel gezellig meidenteam.

Iedereen kan Prinses Lieke III en haar gevolg komen feliciteren tijdens haar receptie op zaterdag 03 februari van 17.30 uur tot 19.00 uur in de grote zaal van de Hamar.

Het verdere programma van KOW:

  • Zaterdag 03 februari: Kabouterbal van 15.00 uur tot 17.30 uur. Deze middag is speciaal voor alle peuters en kleuters en hun ouders uiteraard. Aansluitend is de receptie van prinses Lieke III.
  • Vrijdag 09 februari: Schoolbezoek. Prinses Lieke III en haar gevolg bezoeken het vastelaovesfeest van basisschool Kom.Mijn.
  • Zondag 11 februari: Hossen na afloop van de grote optocht.
  • Dinsdag 13 februari: Kiëk ze kiëke en hossen in de grote zaal. Om 18.11 uur is de sluiting van Vastelaovend 2018 voor KOW en dus ook voor Prinses Lieke III en haar gevolg.