Hoor de wind waait…

Gedurende het hele schooljaar organiseert het KOW activiteiten voor alle Belfeldse kinderen van het basisonderwijs. De meest bekende activiteiten zijn daarbij het St. Maartensfeest en de intocht van St. Nicolaas en zijn Pieten. Om al onze activiteiten mogelijk te maken vragen wij u één keer per jaar, tijdens onze inmiddels traditionele St. Nicolaas collecte, ons financieel te steunen. Als de zwarte pieten daarom met hun collectebus bij u aanbellen, laat ze dan alstublieft niet in de kou staan. En ouders, houdt de camera in de aanslag, want onze pieten gaan ook graag met uw kind op de foto!

De pieten hebben trouwens niet alleen een collectebus bij zich, maar ook een grote zak waar veel tekeningen en kleurplaten in passen. Wij vragen daarom aan alle kinderen om een van de kleurplaten die verspreid worden in Belfeld leuk in te kleuren of om zelf een leuke tekening te maken, zodat de Sint kan zien dat de Belfeldse kinderen heel mooi kunnen tekenen en kleuren.

De collecte is op vrijdag 15 november tussen 16.30 en 21.00 uur.

De intocht is op zondag 17 november om 14.00 uur.

We verwachten St. Nicolaas met zijn stoomboot om 14.00 uur aan de loswal bij de Maas aan het einde van de Maasstraat.

De route van de intocht:

Maasstraat – Urbanusstraat – Rotonde Het Raadhuis – Markt – Koninginneplein – Julianastraat – Stevensplein – Hamar. Hier is het grote intocht feest.

Namens alle kinderen van Belfeld alvast bedankt voor uw bijdrage!