Oproep!

KOW Belfeld organiseert de vastelaovend voor de kleinste Belhamels. Belangrijk onderdeel daarvan is dat er ieder jaar uit groep 7 van het basisonderwijs een Raad van Elf met prins(es) gekozen wordt.

Deze groep kinderen vraagt om begeleiding en we zoeken dringend uitbreiding van de begeleidingsgroep. Zonder begeleiding wordt het erg moeilijk om een Raad van Elf te vormen.

We zoeken twee personen in de leeftijdsgroep 25-50 jaar. Het mag ook een echtpaar zijn. Je moet in staat zijn om een groep van 16 kinderen te begeleiden en stimuleren waarbij het vooral ook leuk moet zijn. Uiteraard moet je beschikbaar zijn tijdens de vastelaovesactiviteiten van het KOW. Daarnaast vergt het ongeveer drie avonden voorbereiding. We zien graag een stukje continuïteit dus beschikbaarheid voor meer dan één jaar heeft de voorkeur. Schroom echter niet om te reageren als je slechts één jaar beschikbaar bent of eerst een seizoen wilt proefdraaien.

Zie je het als een uitdaging om aan de slag te gaan met een hele leuke groep kinderen, dan horen wij het erg graag. Stuur dan even een mail met je NAW gegevens en een korte motivatie naar info@kowbelfeld.nl. Op basis van de reacties zullen we het vervolg plannen.