Corona update

Beste volgers van het KOW,

Allereerst hopen we dat het jullie allemaal goed gaat!

Dagelijks worden we wel op de een of andere manier geconfronteerd met de gevolgen van het corona-virus. Ook voor de KOW-activiteiten heeft dit gevolgen. Ons bestuur heeft afgelopen week een overleg gehad, waarin we helaas het volgende hebben moeten besluiten:

  • De resterende activiteiten voor dit schooljaar worden afgelast. Voor nu houdt dit in de brandweermiddag en Let’s Party. Voor deze laatste vinden wij het jammer om niet op een leuke manier afscheid te kunnen nemen van groep 8. We blijven de maatregelen en richtlijnen scherp volgen om deze misschien toch nog door te laten gaan. Zodra dit definitief wordt gaan we dit natuurlijk zo snel mogelijk in gang zetten!
  • Tot nu toe willen we in september, rekening houdend met wat wel/niet kan en mag, weer opstarten met activiteiten. We zijn van mening dat we de geplande activiteiten met de nodige aanpassingen, zoals het er nu naar uitziet, door kunnen laten gaan. Echter weten we niet hoe de situatie er dan voor staat. We wachten de zomer nog even af voordat we daadwerkelijk actie ondernemen.

Om toch bezig te blijven hebben we een leuk ideetje voor alle kinderen. We willen iedereen vragen om een leuke lockdown-foto te maken mét iets van het KOW (denk aan bijvoorbeeld os logo). Wees creatief, want onder de leukste foto’s verloten we een leuke prijs. Stuur deze foto in naar info@kowbelfeld.nl onder vermelding van naam van het kind en groep op school. Insturen is mogelijk t/m zondag 7 juni. Hierna gaat de jury aan de slag met het zoeken van het leukste plaatje.

Blijf gezond en hopelijk tot snel!