Maak je eigen vastelaovesmasker!

Hoi allemaal,

Woon je in Belfeld en zit je in groep 3, 4, 5, 6, 7 of 8 van het basisonderwijs dan zouden we het geweldig leuk vinden als je meedoet met onze alternatieve vastelaovesactiviteit!

Maak een leuk vastelaovesmasker, groot, klein, maakt niets uit en je bent ook helemaal vrij in welke materialen je gebruikt. Tekenen, knutselen, gebruik je papier, stof of iets helemaal anders. Alles mag. Hang dit masker voor je raam, maak er een leuke foto van en geef je op via deze link.  Misschien komt onze razende reporter dan wel even langs om een leuk filmpje te maken van je masker Dit filmpje delen wij via onze Social Media!

Wil je ook meedingen naar een leuke prijs, lever je masker dan in op aswoensdag 2 maart tussen 18.00 uur en 19.00 uur bij de KOW loods aan de Sportlaan 13B. Je krijgt dan sowieso iets lekkers voor de moeite, maar we hebben in totaal ook drie mooie prijzen te verdelen.
(Na het inleveren van het masker wordt dit eigendom van het KOW)

Dus doe mee en met heel veel mooie maskers voor het raam krijgen we toch een beetje het vastelaovesgevoel in de Belfeldse straten.