Survival

Beste lezer,

Middels dit bericht moeten wij jullie helaas mededelen dat wij de survival, welke gepland staat voor komende zaterdag, moeten annuleren. Dit doen wij natuurlijk met heel veel pijn in ons hart. Wij zijn ons er terdege van bewust dat wij veel kinderen hiermee teleurstellen. Echter wij kunnen met onze bezetting geen veilige survival garanderen. Veiligheid is een van de pijlers die wij als KOW hoog in ons vaandel dragen.

Natuurlijk gaan wij ons, en zullen wij ons inspannen om deze activiteit hoe dan ook te verplaatsen daar wij weten dat wij ruim 100 kinderen hier een groot plezier mee doen. Uiteraard houden wij jullie hiervan op de hoogte.

Ook wij hebben, net zoals vele andere clubs die draaien op vrijwilligers, helaas regelmatig te kampen met onderbezetting in vrijwilligers. Dit mag blijken uit de oproepen welke wij regelmatig moeten plaatsen.

Mocht je getroffen zijn door dit bericht en je net zo voelen als wij en lijkt het je leuk actief iets te kunnen betekenen voor onze jeugd, kom dan in contact met ons zodat we de diverse mogelijkheden die wij je kunnen bieden kunnen berspreken. Je kunt dit doen door een mail te sturen naar: info@kowbelfeld.nl of vul het contactformulier in op onze website.

Met vriendelijke groet,

Bestuur KOW Belfeld